jeudi 21 février 2013

Saumon cuit au foin de campagne, aux agrumes et au saké façon Europea

Coincidence...Ricardo avait pour invité un des propriétaire du Café Europea ce matin  le Chef Jérome Ferrer qui a cuisiné ce saumon et aussi un Pot au Feu dans des pots Mason vraiment spécial !
« Je me suis toujours dit, plutôt que de rêver ta vie, vis tes rêves. Je ne suis pas ambitieux, simplement je me réalise à travers mes rêves », avoue celui qui a quitté la France à 26 ans, un peu par aigreur et surtout par lassitude. « La France est une société très hiérarchisée, qui évolue peu, et où il est difficile de développer des projets ambitieux. Désormais Franco-Canadien, Jérôme Ferrer n’a donc pas l’intention de repartir. Ce pays m’a fait renaître, assure-t-il, alors maintenant je reste ici !
There’s little love in eight-year-old Tom Bedford’s life. His parents are old and remote and the boarding school they’ve sent him to bristles with bullies and sadistic staff. The only comfort he gets is from his fantasy world of Cowboys and Indians. But when his sister Diane, a rising star of stage and screen, falls in love with one of his idols, the suave TV cowboy Ray Montane, Tom’s life is transformed. They move to Hollywood and all his dreams seem to have come true. Soon, however, the sinister side of Tinseltown casts its shadow and a shocking act of violence changes their lives forever.
What happened all those years ago remains a secret that corrodes Tom’s life and wrecks his marriage. Only when his estranged son, a US Marine, is charged with murder do the events resurface, forcing him to confront his demons. As he struggles to save his son’s life, he will learn the true meaning of bravery.
Powerfully written and intensely moving, The Brave traces the legacy of violence behind the myth of the American West and explores our quest for love and identity, the fallibility of heroes and the devastating effects of family secrets.